Header analisis seo i informe de auditoria seo

Analisis seo i informe de auditoria seo per el seu posicionament web

Realitzem el analisis seo de la seva pàgina web i entregem un informe de auditoria seo

analisis seo i informe de auditoria seo

Analisis SEO

El analisis SEO de DCA Group és similar a observar la seva pàgina web a través d’unes ulleres. A efecte, el informe de auditoria seo comprova a l’instant cada part de la seva pàgina web i avalua tots els fragments per oferir-le una valoració general del seu posicionament web.

De fet, es podria dir que l’auditoria seo avançada de DCA Group és, en realitat, quatre en una: al principi analisis SEO tècnic, després analisis SEO on-page, i finalment informe de auditoria d’usabilitat i analisis SEO de la competència.

En DCA Group som molt conscients de la importància que té una bona analisis SEO per al seu posicionament web. Per això avui volem parlar-vos d’un dels nostres serveis, el primer que vam realitzar quan anem a fer un posicionament web ès: Auditoria SEO.

Què és un informe de auditoria SEO?

Es tracta d’una analisis seo, com el seu propi nom ho indica,  realitzada a la seva pàgina web capaç d’identificar multitud de punts que no estan optimitzats per el seu posicionament web.

No només t’ofereix punts què s’han d’optimitzar, si no que també et diu per què has de fer-ho i t’ofereix la solució.”

¿I quins punts són els que identifica l’analisis SEO? Moltíssims, des dels més bàsics com METAS absents o pàgines sense titols H1 a altres més complexos com enllaços externs que s’han trencat. També et pot avisar sobre imatges que no tenen atribut alt o pàgines amb poc text, que poden ser de productes o categories que no tenen descripcions fetes.

Expert SEO realitzant analisis seo i auditoria seo

Les nostres tècniques d’analisis SEO

L’auditoria SEO és el primer treball que hem de realitzar per optimitzar una pàgina web. Hi ha diverses eines per realitzar una analisis SEO, aquestes eines són les més completes, ja que oferim tot el que hem descrit abans.

Un informe de auditoria SEO et permet observar ràpida i fàcilment l’estat d’optimització del posicionament web. Gràcies a això, podem comprovar si es requereix molta feina perquè la pàgina web estigui totalment optimitzada o per contra es pot fer ràpidament.

Necessita un analisis SEO per la seva pàgina web?

Contacta amb nosaltres

ETAPAS DELS PROCESSOS DE ANALISIS SEO

 • Auditoria SEO tècnic

  Analisis SEO tècnic

  Pot Google trobar i rastrejar totes les teves pàgines? Veu realment tot el teu contingut? Està indexant correctament les teves imatges i vídeos? L’auditoria SEO aprofundeix per comprovar que no estàs bloquejant el seva propia pàgina web:

  • Robots.txt, sitemap XML, Metaetiquetes
  • Resolució WWW, Velocitat de pàgina
  • Dades estructurades, Tecnologies de la pàgina
  • Disponibilitat del servidor, Seguretat, Errors de rastreig
  • Factors de bloqueig

 • Auditoria SEO on-page

  Analisis SEO on-page

  Tenen les seves pàgines tots els elements que utilitzen els motors de recerca? El analisis SEO observa la seva pàgina en profunditat per determinar fins a quin punt Google pot llegir-se correctament:

  • Enllaços interns
  • Etiquetes H1
  • Ús de paraules clau
  • Optimització d’imatges
  • Enllaços trencats
  • Detecció de blocs

 • Auditoria de compatibilitat amb dispositius mòbils

  Analisis SEO compatibilitat amb mòbils

  El món mòbil és el futur, i el futur és ara. Determinem fins a quin punt està optimitzat la seva pàgina web per carregar-se, processar i mostrar-se en pantalla en dispositius mòbils, i us permeten saber si Google considera que està adaptat per a aquests dispositius o no:

  • Velocitat de pàgina en móbils
  • Capacitat de lectura en pantalla tàctil
  • Disseny adaptatiu
  • Compatibilitat mòbil
  • Estructures per a mòbils

 • Auditoria d'usabilitat

  Analisis SEO usabilitat

  Dóna-li prioritat a l’usuari i Google et seguirà. La velocitat de pàgina, el marcatge semàntic, la seguretat, les tecnologies web i altres detalls afecten l’experiència d’usuari. Té teu lloc tots aquests importants elements per oferir una bona usabilitat?

  • Pàgina 404, Idioma declarat, Indicadors de confiança
  • Favicono, Pès de pàgina, Temps de càrrega de pàgina

  No es tracta d’una llista de verificació, sinó que cada criteri en els informes de WooRank està codificat amb un color i prioritzat (verd per als correctes, groc per als regulars i vermell per als incorrectes) i inclou consells sobre com pots reparar o millorar la usabilitat i l’optimització de cerca.

 • Auditoria SEO off-page

  Analisis SEO off-page

  Amb l’auditoria seo de DCA Group, podrà tenir una imatge seva estratègia de màrqueting digital, tant al nivell de social media màrqueting, sinó que linkbuilding i estudi de keywords:

  • Ús de paraules clau, Qualitat dels enllaços de retorn
  • Participació en xarxes socials
  • Què dominis s’enllacen i quants. Quina és la seva autoritat.

  Obtindrà dades sobre la seva estratègia de màrqueting, objectius i prioritats de manera que puguis anar un pas (o dos!) per davant dels seus competidors.

 • Auditoria SEO de la competencia

  Analisis SEO de la competencia

  L’optimització de cerca no passa en un espai aïllat: Google també s’observa als teus competidors. Amb els Projectes de WooRank, tu també pots observar-los. Afegeix fins a 3 competidors al teu informe i obté una comparació pel que fa al teu lloc web:

  • SEO técnic
  • Rendiment i usabilitat del lloc
  • Ús de paraules clau
  • Qualitat dels enllaços de retorn
  • Participació en xarxes socials

  Els teus competidors s’afegiran també a les dades de l’eina de paraules clau, Keyword Tool, així que obtindràs dades sobre les seves estratègies de màrqueting, objectius i prioritats de manera que puguis anar un pas (o dos!) Per davant d’ells.

Background

EL NOSTRE CONTRACTE DE QUALITAT

GESTIÓ TOTAL

Si sempre ha necesitat fer una analisis SEO però no sabia per on començar, nosaltres ens ocupem de tot. Tenim eines potents per analitzar la seva pàgina web i així poder lliurar un informe de auditoria SEO per la optimització del seu posicionament web.

GARANTIA DE QUALITAT

Obtindrà un informe de auditoria SEO professional pas a pas, amb els punts a estudiar per optimitzar el diagnòstic de la seva pàgina web. Descobrirà quin és l’estat de la seva pàgina web per posar en marxa les millores oportunes per el seu posicionament web.

EINES SEO PRO

Utilitzem algunes de les principals eines mès potent per crear una auditoria seo. ¡IM-PRES-CIN-DI-BLES! S’ha acabat el gestionar la seva pàgina web a cegues. Perquè la informació és poder, ¡aprofita per què la seva pàgina web enlairament!

CERTIFICACIONS EN POSICIONAMENT WEB I OPINIONS DELS NOSTRES CLIENTS

Campanyes SEM / SEO Local expert

Social Media Màrqueting expert

Analítica web expert

Posicionament SEO senior expert

Campanyes email màrqueting senior expert

 • Amb la meva dona volíem viure i residir a Andorra. DCA Group ens ha ofert serveis i tràmits administratius de gestoria per fer el certificat de residència i el permís de treball. Nosaltres que no coneixiem res d'Andorra, ens va ajudar moltissim.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Joao D. Andorra citizen
  Joao D.
  Citizen worker
 • Gràcies DCA Group pel seu treball. Necessitàvem registrar el domini d'una pàgina web i migrar ho en un dels seus servidors web amb hosting web barats. El servei ha estat perfecte a un preu sense competència.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Joan B. Bank executive
  Joan B.
  Bank Executive
 • Un bon exemple de disseny de pagines web que va donar vida al meu projecte digital. Com a usuari experimentat, realment aprecio l'estil consistent de aquesta agencia web a Andorra, fa que la personalització del teu projecte sigui molt més fàcil. 5 estrelles per una sorprenent feina màrqueting digital.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Miguel F. Webmaster
  Miguel F.
  Webmaster
 • M'encanta la facilitat que aquesta assessoria contable a Andorra proporciona el seu servei contable: puc provar amb rapidesa diferents combinacions. Confia per l'assistència sorprenent també, una ràpida recuperació! Se ha encargat de tots els meus tramits administratius i tramits tributaris.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: Testimony Fabio T. Administratiu contable
  Fabio T.
  Administratiu contable
 • Queda clar per veure el grau de presència d'aquesta empresa. Mai he trobat un servei integral amb el nivell d'esmalt d'aquesta manera. Tenia un projecte en ment i ells ho han fet realitat: constitució d'una empresa, tots els tràmits administratius per obtenir el meu certificat de residència, fins a trobar-me un apartament a Andorra per viure i residir en aquest meravellós país. I ni tan sols em comença el disseny de pàgines web del meu projecte. Clienta per a tota la vida.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Anna F. Directora General
  Anna F.
  Directora general

Necessita un analisis SEO per la seva pàgina web?

Contacta amb nosaltres

MÉS SOLUCIONS DIGITALS PER AL SEU Projecte web

DISSENY GRÀFIC

Cada empresa necessita que el seu client l’identifica. Una identitat corporativa comença pel disseny de logotips. Nosaltres tenim cura la seva imatge en tot el nostre treball, com tots els fullets publicitaris, també la papereria corporativa i el disseny de targetes.

DISSENY PÀGINES WEB

Realitzem desenvolupament web, per a qualsevol disseny de pàgines web. Per exemple, pàgines web barates, pàgines web creatives així mateix com a pàgines web per comprar. 100% responsive i W3C validated. Desenvolupem projectes web potents i moderns per què el seu negoci tingui éxit!

PLÀ DE MÀRQUETING

Així com, l’altra cara del posicionament web, és el màrqueting digital. La connexió amb el visitant per promoure la seva marca o producte i serveis. Nosaltres analitzem i vam elaborar un pla de màrqueting perquè complir els KPI estigui un objectiu en un terme concret.

POSICIONAMENT WEB

A base d’una anàlisi web de un projecte web existent o per a un nou, nosaltres optimitzem la part on page seo. Millores significatives en compte a la velocitat de càrrega i W3C validated. Així mateix com la densitat del seus keywords i META per aconseguir un trànsit natural de qualitat.

SEM / SEO LOCAL

De la mateixa manera, elaboraem una estratègia de màrqueting digital amb publicitat online de seo sem, per exemple campanyes adword. Sobretot optimitzarem el seo local del seu negoci per transformar les seves visites en vendes ràpides però amb solucions de pagament.

SOCIAL MÀRQUETING

Quant a la seva estratègia de social màrqueting, el guiarem en el seu treball de community management amb campanyes social media en diferents plataformes de xarxes socials, és a dir que la seva presència sigui efectiva perquè els altres parlar de vostè.

HOSTING WEB

Que és hosting web? És l’allotjament de la seva pàgina web en un servidor web. Li podem oferir el millor hosting a Andorra, 100% security, 24/7 atenció al client. A part d’un allotjament web en uns tipus de servidors que garanteixen velocitat de càrrega.

REGISTRE DE DOMINI

Tot comença per alguna cosa, i aquesta cosa en un projecte web és com comprar un domini web. Li donem la possibilitat de comprar el seu domini web a través del nostre col·laborador expert i crear subdominis de manera il·limitada. Aprofita ofertas de dominis gratis amb el contracte del seu servidor web.

EMAIL MÀRQUETING

Finalment el punt final d’una bona estratègia de màrqueting digital, són les campanyes de email màrqueting o e màrqueting. Què fer amb la seva base de dades de clients? Comunica amb ells, envia-li les ultimes ofertes. Et donarà molt rendiment a baix cost.