Header disseny de pàgines web a Andorra

Disseny de pàgines web a Andorra i desenvolupament web

La seva agència web per el disseny web dels seus projectes digitals

Tendencies del disseny web a Andorra

Disseny de pàgines web a Andorra

Ens encarreguem del disseny de pàgines web a Andorra, sobre tot de portar a termini i amb èxit el seu desenvolupament web amb una mínima inversió del seu temps. Per aconseguir el nostre objectiu, treballem amb col.laboradors experts i preus de mercat reals.

“T’oferim un disseny de pàgines web a Andorra únic i professional. Pàgines web barates, pàgines per comprar, pàgines web creatives i pàgines web professionals. Volem ser la seva agència web a Andorra i estem preparats!”

La qual cosa, ens permet cobrir totes les necessitats dels seus disseny de pàgines web a Andorra. La nostra tasca és el acompanyament total dels nostres clients, en el seu projecte web, sense impactar en el preu final.

Desarollo web a Andorra

Què és el desenvolupament web?

El desenvolupament web és la base de qualsevol disseny de pàgines web a Andorra. I és que sense una pàgina web ningú podrà trobar-te. Primer de tot, un bon desenvolupament web ha de tenir aspectes bàsics com una càrrega ràpida de la pàgina, tambè un codi ben escrit i net W3C validated, i que estigui adaptada a l’usuari i els diferents dispositius (100% responsive) i finalment, que generi una experiència d’usuari positiva.

“La seva pàgina web és el seu aparador de cara als seus clients. I perquè repeteixin i augmenti el trànsit, cal donar-li una bona aparença.”

A l’hora de crear el teu negoci en l’entorn digital, un bon desenvolupament web i un bon disseny de pàgines web a Andorra són bàsics per aconseguir millorar els teus objectius.

Debrief de disseny de pàgines web a Andorra

Nostra metodologia en disseny de pàgines web a Andorra

Com a agència web a Andorra, ens centrem en oferir solucions a les necessitats de l’entorn digital. I una de les necessitats bàsiques per a estar presents a Internet i desenvolupar una estratègia de màrqueting digital és tenir una pàgina web. Ens ajustem al teu pressupost sense que per a això afecti la qualitat del projecte digital.

“Una pàgina web innovadora que respongui a les necessitats del seu client i tenir presencia a Internet. Fidelitzar i aconseguir nous usuaris i potencials clients, aportar noves línies de conversa, rentabilitzar el seu negoci. Aquesta és la nostra filosofia de treball”

A la nostra agència web treballem amb professionals certificats i amb experiència en disseny de pàgines web a Andorra. D’aquesta manera aconseguirà que la seva estratègia de màrqueting digital serà més efectiva.

Necessita un disseny de pàgines web a Andorra?

Contacta amb nosaltres

LES NOSTRES OFERTES EN disseny de pàgines web a Andorra

Tots els disseny de pàgines web que fem a DCA Group, es confeccionen a Andorra per l’equip de professionals (SEO – Programació – Disseny) assignat a cada projecte web, que sigui per unes pàgines web barates, així mateix com pàgines web creatives o també pàgines web per comprar. Es a dir podem proporcionar serveis addicionals com a posicionament web, estratègia de màrqueting digital, a part de registre de domini, Hosting web a Andorra, Manteniment avançat amb antivirus i Antihack, còpies de seguretat, etc. No pagaràs per res que no necessitis. Tu decideixes les característiques finals del seu disseny de pàgina web a Andorra.

BÀSIC

Pàgines web barates: One Page , Multipages fins 5 pàgines, blogs, pàgina web personal.

100% Responsive
W3C validated
Pàgina senzilla
HTML 5
Disseny moderat

Posicionamient SEO NO inclòs
Màrqueting digital NO inclòs
Hosting web NO inclòs
Registre de Domini NO inclòs
Manteniment NO inclòs

Recomanat: blogs, associacions, pàgina personal amb poc contingut.

PRO

Pàgines web creatives : One Page , Multipages, pàgines web professional.

100% Responsive
W3C validated
Pàgina PRO
Continguts autogestionables CMS
Disseny avançat

inclòs Posicionamient SEO
Màrqueting digital NO inclòs
Hosting web NO inclòs
Registre de Domini NO inclòs
Manteniment NO inclòs

Recomanat: pàgines web creatives, pàgines web professionals amb molt contingut.

BOTIGA ONLINE

Pàgines web per comprar : Multipages, gestió de compra, passarel·la de pagament.

100% responsive i W3C validated
Gestió Compres i Informes complets
Gestió d’Estocs i Càlcul d’enviaments
Perfils del clients
Pasarel.la de pagament

Inclòs Posicionamient SEO
Màrqueting digital NO inclòs
Hosting web NO inclòs
Registre de Domini NO inclòs
Manteniment NO inclòs

Recomanat: pàgines web per comprar, pàgines web professionals.

* Per a totes les nostres prestacions, donem tarifes clares, forfetarias i definides des del principi

Background

Per a nosaltres, el nostre servei ES CONTRACTE DE QUALITAT

Des de fa 15 anys, som apassionats del món digital i la nostra llarga experiència ens permet poder optimitzar tant al nivell tècnic com semàntic tots els nostres disseny web. Quin sigui el seu projecte web, serà optimitzat 100% responsive i W3C validated.

GESTIÓ TOTAL

T’assessorem i et donem suport en el disseny de pàgines web, controlant totes les fases del teu projecte web. El seguiment és un element tremamente important per aconseguir l’èxit de la seva estratègia de màrqueting digital en l’entorn actual.

GARANTIA DE QUALITAT

Comptem amb una àmplia experiència en desenvolupament web a un preu competitiu. Desenvolupament web de qualitat i fiabilitat respectant la ètica, la moral i la deontologia tant de la professió com del identitat corporativa de la seva empresa.

DESENVOLUPAMENT WEB

Equip de desenvolupadors qualificats per crear disseny de pàgines web, com pàgines web barates, tambè pàgines web creatives, i pàgines per comprar. Un bon desenvolupament web és el primer pas per assentar-se en un projecte digital web professional.

Es veu que alguns dels nostres clients PARLEN DE NOSALTRES

ÉS QUE ENS ENCANTA FER bona feina i que ens ho agraeixen

 • Amb la meva dona volíem viure i residir a Andorra. DCA Group ens ha ofert serveis i tràmits administratius de gestoria per fer el certificat de residència i el permís de treball. Nosaltres que no coneixiem res d'Andorra, ens va ajudar moltissim.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Joao D. Andorra citizen
  Joao D.
  Citizen worker
 • Gràcies DCA Group pel seu treball. Necessitàvem registrar el domini d'una pàgina web i migrar ho en un dels seus servidors web amb hosting web barats. El servei ha estat perfecte a un preu sense competència.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Joan B. Bank executive
  Joan B.
  Bank Executive
 • Un bon exemple de disseny de pagines web que va donar vida al meu projecte digital. Com a usuari experimentat, realment aprecio l'estil consistent de aquesta agencia web a Andorra, fa que la personalització del teu projecte sigui molt més fàcil. 5 estrelles per una sorprenent feina màrqueting digital.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Miguel F. Webmaster
  Miguel F.
  Webmaster
 • M'encanta la facilitat que aquesta assessoria contable a Andorra proporciona el seu servei contable: puc provar amb rapidesa diferents combinacions. Confia per l'assistència sorprenent també, una ràpida recuperació! Se ha encargat de tots els meus tramits administratius i tramits tributaris.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: Testimony Fabio T. Administratiu contable
  Fabio T.
  Administratiu contable
 • Queda clar per veure el grau de presència d'aquesta empresa. Mai he trobat un servei integral amb el nivell d'esmalt d'aquesta manera. Tenia un projecte en ment i ells ho han fet realitat: constitució d'una empresa, tots els tràmits administratius per obtenir el meu certificat de residència, fins a trobar-me un apartament a Andorra per viure i residir en aquest meravellós país. I ni tan sols em comença el disseny de pàgines web del meu projecte. Clienta per a tota la vida.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Anna F. Directora General
  Anna F.
  Directora general
Certificat Wordpress Marc Allongue

Les nostres certificacions aproven LA NOSTRA PROFESSIONALITAT

Com es diu: “El veritable èxit es construeix gràcies als fracassos …”. Les certificacions ens permeten formar ens però és la llarga experiència en un sector que fa la diferència per aconseguir l’èxit.

El nostre equip d’experts Sènior web estan sempre a la punta digital en disseny de pàgines web i desenvolupament web. Això es tradueix en aconseguir l’èxit del seu projecte web amb la seva presència en els cercadors, com d’un codi net W3c validated i tot els elements per a una bona estratègia de màrqueting digital.

Estadisticas web de nostres disseny de pàgines web

LES NOSTRES ESTADÍSTIQUES Parlen per si soles

Durant aquests darrers 15 anys de treball i formació en el món digital, la nostra experiència va ser creixent i les nostres estadístiques de la mateixa manera. La nostra experiència és quelcom concret que no es pot inventar.

Una altra citació significavtiva: “No pots adquirir experiència fent experiments. No pots crear l’experiència. Has experimentar-la” (Albert Camus).

Per a cada projecte web assignat, dedicarem temps a analitzar totes els dades, per poder optimitzar el treball en relació amb l’estratègia elaborada prèviament i aconseguir el objectius fixat per als KPI. Tenim eines potents d’anàlisi que ens permet rectificar qualsevol tipus d’errors en qualsevol estratègia de màrqueting digital.

Necessita un disseny de pàgines web a Andorra?

Contactar amb nosaltres

MÉS SOLUCIONS DIGITALS PER AL SEU Projecte web

DISSENY GRÀFIC

Cada empresa necessita que el seu client l’identifica. Resulta que una identitat corporativa comença pel disseny de logotips. Així mateix, tenim cura la seva imatge en el nostre treball, com els fullets publicitaris, papereria corporativa i disseny de targetes.

ANALISIS SEO

Ja tens un projecte web i necessita optimitzar el seu posicionament en cercadors? En conseqüència, ha de realitzar prèviament una analisi SEO amb senior seo expert. Amb això, tindràs un informe d’auditoria, sabent seus punts febles per poder optimitzar la seva pàgina web.

PLÀ DE MÀRQUETING

Així com, l’altra cara del posicionament web, és el màrqueting digital. La connexió amb el visitant per promoure la seva marca o producte i serveis. Nosaltres analitzem i vam elaborar un pla de màrqueting perquè complir els KPI estigui un objectiu en un terme concret.

POSICIONAMENT WEB

A base d’una anàlisi web de un projecte web existent o per a un nou, nosaltres optimitzem la part on page seo. Millores significatives en compte a la velocitat de càrrega i W3C validated. Així mateix com la densitat del seus keywords i META per aconseguir un trànsit natural de qualitat.

SEM / SEO LOCAL

De la mateixa manera, elaboraem una estratègia de màrqueting digital amb publicitat online de seo sem, per exemple campanyes adword. Sobretot optimitzarem el seo local del seu negoci per transformar les seves visites en vendes ràpides però amb solucions de pagament.

SOCIAL MÀRQUETING

Quant a la seva estratègia de social màrqueting, el guiarem en el seu treball de community management amb campanyes social media en diferents plataformes de xarxes socials, és a dir que la seva presència sigui efectiva perquè els altres parlar de vostè.

HOSTING WEB

Que és hosting web? És l’allotjament de la seva pàgina web en un servidor web. Li podem oferir el millor hosting a Andorra, 100% security, 24/7 atenció al client. A part d’un allotjament web en uns tipus de servidors que garanteixen velocitat de càrrega.

REGISTRE DE DOMINI

Tot comença per alguna cosa, i aquesta cosa en un projecte web és com comprar un domini web. Li donem la possibilitat de comprar el seu domini web a través del nostre col·laborador expert i crear subdominis de manera il·limitada. Aprofita ofertas de dominis gratis amb el contracte del seu servidor web.

EMAIL MÀRQUETING

Finalment el punt final d’una bona estratègia de màrqueting digital, són les campanyes de email màrqueting o e màrqueting. Què fer amb la seva base de dades de clients? Comunica amb ells, envia-li les ultimes ofertes. Et donarà molt rendiment a baix cost.