Header email màrqueting a Andorra

Email màrqueting a Andorra, servei de campanyes de emailing

Email Màrqueting: contacta amb els seus clients amb campanyes de emailing a Andorra

Servei de campanyes de email màrqueting

Email màrqueting a Andorra

T’ajudem a optimitzar i millorar les seves campanyes de email màrqueting, integrant-lo en una estratègia cross channel, amb un servei personalitzat.

Pensar avui en dia a email màrqueting és pensar en format mobile, si no ho fem així, el nostre missatge estarà mort fins i tot abans d’arribar a mans del consumidor. D’aquí que es parli moltes vegades que l’evolució de l’email màrqueting és el mobile-mail màrqueting.

Que és el Email Màrqueting?

Què és l’email màrqueting?

Aquesta tècnica, també anomenada emailing, es basa en l’enviament massiu de correus electrònics a un llistat de contactes. L’email màrqueting és una barreja de comunicació i màrqueting directe. L’email màrqueting de captació o de fidelització continua sent una de les accions més rendibles i efectives per als anunciants en termes de retorn.

S’arriba fàcilment i de forma eficaç als clients potencials. Ja no només a les safates d’entrada, sinó directament a la mà del client gràcies als dispositius mòbils. Molts usuaris tenen configurat el correu personal i el professional en la seva smartphone o tablet. Prop de la meitat dels emails són oberts des d’un mòbil i això ens obliga que els seus dissenys siguin responsive.

Està pensant en una estratègia d'email màrqueting?

Contactar amb nosaltres

SERVEIS DE EMAIL MÀRQUETING A ANDORRA

DISEÑO Y MAQUETACIÓN

Maquetem els emails i landing pages assegurant la seva perfecta visualització en els diferents proveïdors de correu, navegadors i dispositius, a més de la seva usabilitat.

Apliquem el Responsive Design.

GESTIÓ DE CAMPANYES

Sigui quina sigui l’eina d’email màrqueting que tinguis contractada, ens encarreguem de la gestió completa de les campanyes. Ens coordinem amb la teva agència creativa perquè l’email surti a temps i sense errors.

GESTIÓ DE CONTACTES

Gestionem els seus contactes en cada etapa del cicle de vendes i en cada campanya de email màrqueting. El procés s’inicia en el moment de l’adquisició del contacte i progressa a través de les etapes de compra fins la compra final.

REPORTING I ANALÍTICA

Recopilem, tractem, analitzem i interpretem les dades disponibles a la teva plataforma d’enviaments i web analytics. Elaborem llavors un anàlisi i millores per optimizar les seves campanyes de email màrqueting segons les seves necessitats.

Les nostres tarifes per a email màrqueting

Paga segons les teves necessitats

BASICO
<6000

emails/mes - Per mès informaciò, demanar pressupost del servei de campanyes de email màrqueting

Contactar

 • Todas las funcionalidades del plan gratuito
 • Sin límite de envíos diario
 • Soporte 24/7
 • Sin el logo de Mailjet
 • Puede elegir eliminar el logotipo de Mailjet de la parte inferior de sus correos electrónicos.
 • IP dedicada bajo demanda

PREMIUM
<30000

emails/mes - Per mès informaciò, demanar pressupost del servei de campanyes de email màrqueting

Contactar

 • Todas las funcionalidades del plan gratuito
 • Sin límite de envíos diario
 • Soporte 24/7
 • Sin el logo de Mailjet
 • Puede elegir eliminar el logotipo de Mailjet de la parte inferior de sus correos electrónicos.
 • IP dedicada bajo demanda

EMPRESAS
il.limitat

Compte PRO - Per mès informaciò, demanar pressupost del servei de campanyes de email màrqueting

Contactar

 • Todas las funciones Premium
 • Infraestructura robusta
 • Entregabilidad asegurada
 • Onboarding y migración a medida
 • Acuerdo a Nivel de Servicio
 • Expertos en entregrabilidad e integraciones
 • Gestión de roles avanzada

*Per a totes les nostres prestacions, donem tarifes clares, forfetarias i definides des del principi

Background
ESTRATÈGIA RELACIONAL

T’ajudem a idear i implementar programes relacionals d’email màrqueting: benvinguda, cross sell, enquestes, recuperació del carret abandonat, reactivació d’inactius, promocionals, newsletter, trigger emails i de servei segons esdeveniments i altres tecniques de màrqueting per millora el resultat final.

ANALÍTICA I OPTIMITZACIÓ

Recopilem, tractem, analitzem i interpretem les dades disponibles a la teva plataforma d’enviaments i web analytics perquè puguis desenvolupar accions més intel·ligents i rendibles. T’ajudem a vincular les mètriques de màrqueting amb mètriques financeres (ROI, KPI etc …).

EXECUCIÓ

Sigui quina sigui l’eina d’email màrqueting que tinguis contractada, podem encarregar-nos del procés complet de gestionar un enviament (neteja del llistat de contactes, missatge commercial i enviament email programats). El nostre compromís: executar la campanya en menys de 24 hores i sense cap error.

CERTIFICACIONS EN POSICIONAMENT WEB I OPINIONS DELS NOSTRES CLIENTS

Campanyes SEM / SEO Local expert

Social Media Màrqueting expert

Analítica web expert

Posicionament SEO senior expert

Campanyes email màrqueting senior expert

 • Amb la meva dona volíem viure i residir a Andorra. DCA Group ens ha ofert serveis i tràmits administratius de gestoria per fer el certificat de residència i el permís de treball. Nosaltres que no coneixiem res d'Andorra, ens va ajudar moltissim.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Joao D. Andorra citizen
  Joao D.
  Citizen worker
 • Gràcies DCA Group pel seu treball. Necessitàvem registrar el domini d'una pàgina web i migrar ho en un dels seus servidors web amb hosting web barats. El servei ha estat perfecte a un preu sense competència.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Joan B. Bank executive
  Joan B.
  Bank Executive
 • Un bon exemple de disseny de pagines web que va donar vida al meu projecte digital. Com a usuari experimentat, realment aprecio l'estil consistent de aquesta agencia web a Andorra, fa que la personalització del teu projecte sigui molt més fàcil. 5 estrelles per una sorprenent feina màrqueting digital.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Miguel F. Webmaster
  Miguel F.
  Webmaster
 • M'encanta la facilitat que aquesta assessoria contable a Andorra proporciona el seu servei contable: puc provar amb rapidesa diferents combinacions. Confia per l'assistència sorprenent també, una ràpida recuperació! Se ha encargat de tots els meus tramits administratius i tramits tributaris.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: Testimony Fabio T. Administratiu contable
  Fabio T.
  Administratiu contable
 • Queda clar per veure el grau de presència d'aquesta empresa. Mai he trobat un servei integral amb el nivell d'esmalt d'aquesta manera. Tenia un projecte en ment i ells ho han fet realitat: constitució d'una empresa, tots els tràmits administratius per obtenir el meu certificat de residència, fins a trobar-me un apartament a Andorra per viure i residir en aquest meravellós país. I ni tan sols em comença el disseny de pàgines web del meu projecte. Clienta per a tota la vida.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Anna F. Directora General
  Anna F.
  Directora general

Està pensant en una estratègia d'email màrqueting?

Contactar amb nosaltres

MÉS SOLUCIONS DIGITALS PER AL SEU Projecte web

DISSENY GRÀFIC

Cada empresa necessita que el seu client l’identifica. Una identitat corporativa comença pel disseny de logotips. Nosaltres tenim cura de la seva imatge en tot el nostre treball, com tots els fullets publicitaris, també la papereria corporativa i el disseny de targetes.

DISSENY PÀGINES WEB

Realitzem desenvolupament web, per a qualsevol disseny de pàgines web. Per exemple, pàgines web barates, pàgines web creatives així mateix com a pàgines web per comprar. 100% responsive i W3C validated. Desenvolupem projectes web potents i moderns.

ANALISIS WEB ON PAGE

Ja tens un projecte web i necessita optimitzar el seu posicionament en cercadors? En conseqüència, ha de realitzar prèviament una anàlisi web amb senior seo expert. Amb això, tindràs un informe d’auditoria, per poder optimitzar la seva pàgina web.

POSICIONAMENT WEB

A base d’una anàlisi web de un projecte web existent o per a un nou, nosaltres optimitzem la part on page seo. Millores significatives en compte a la velocitat de càrrega i W3C validated. Així mateix com la densitat del seus keywords i META per aconseguir un trànsit natural de qualitat.

SEM / SEO LOCAL

Elaborem una estratègia de màrqueting digital amb publicitat online de seo sem, per exemple campanyes adword. Sobretot optimitzarem el seo local del seu negoci per transformar les seves visites en vendes ràpides però amb solucions de pagament.

SOCIAL MÀRQUETING

Quant a la seva estratègia de social màrqueting, el guiarem en el seu treball de community management amb campanyes social media en diferents plataformes de xarxes socials, és a dir que la seva presència sigui efectiva perquè els altres parlar de vostè.

HOSTING WEB

Que és hosting web? És l’allotjament de la seva pàgina web en un servidor web. Li podem oferir el millor hosting a Andorra, 100% security, 24/7 atenció al client. A part d’un allotjament web en uns tipus de servidors que garanteixen velocitat de càrrega.

REGISTRE DE DOMINI

En un projecte web tot comença amb comprar un domini web. Li oferim la possibilitat de comprar el domini web a través del nostre col·laborador i crear subdominis de manera il·limitada. Aprofita ofertas de dominis gratis amb el contracte del seu servidor web.

PLÀ DE MÀRQUETING

Així com, l’altra cara del posicionament web, és el màrqueting digital. La connexió amb el visitant per promoure la seva marca o producte i serveis. Nosaltres analitzem i vam elaborar un pla de màrqueting perquè complir els KPI estigui un objectiu en un terme concret.