Header dca group

DCA Group, our firm

DCA Group és la seva agència web & gestoria a Andorra

Director DCA Group

DCA Group | Digital Consulting Advices

Web-andorra.com powered by DCA Group

DCA Group és la seva agéncia web i gestoria a Andorra experta.

En primer lloc, DCA Group és expert en el Digital Web des de 1998, succesivamente al comandament de diverses agències web a Andorra. Com a resultat de nostra llarga experiència, podem oferir un servei expert concret als nostres clients fins al dia d’avui en diversos sectors: solucions digitals per a la disseny de pàgines web i posicionament web SEO en els cercadors, també serveis immobiliaris amb per exemple proprietats i cases a la venda, assegurances, i pel que fa a servei de gestoria per crear la seva empresa a Andorra, certificat de residència i permis de treball i importació de vehicles.

Check List DCA Group

Perquè triar un col·laborador com DCA Group?

Pot sortir car equivocar-se! Començar un projecte web, invertir en Andorra en immobiliari, crear una societat amb un capital estranger, construir una estratègia d’expatriació, tots són projectes que necessiten un procés precís i clar. L’objectiu no és altre que el d’oferir als clients un ampli ventall de solucions que arriben a diversos àmbits sense necessitat que aquest hagi de perdre temps i esforços buscant assessorament extern.

“Servei personalitzat sinònim de solució”

En resum, DCA | Digital Consulting Advice Group, el client és el protagonista indiscutible i el beneficiari principal de tot el nostre esforç i dedicació, i això es tradueix en una resposta àgil i eficaç a qualsevol qüestió que se’ns plantegi. Per a nosaltres, el servei és sinònim de solució.

De fet, estem impulsats per la nostra vocació d’oferir el més ampli servei al client i col·laborar amb empreses expertes per l’estratègia d’oferir assessorament i serveis de manera completa per acompanyar els nostres clients durant i després el projecte.

Contacta amb un expert de DCA Group !

Contactar

EL QUE FEM?

ELS NOSTRES Serveis

 • Agència web a Andorra

  Agència web a Andorra

  Per començar som experts, certificats en disseny de pàgines web. El nostre objectiu a més de desenvolupar i realitzar el posicionament web seo sem en els cercadors i sobretot Google (que té el 80% del trànsit web), serà també d’oferir als seus client un disseny responsive per optimitzar les visites. Proposem un disseny de qualitat adaptat al seu àmbit professional. Oferim desenvolupament web per pàgines web barates, pàgines per comprar i pagines web creatives.

  Una pàgina web amb èxit només es basa en el seu posicionament web seo en els primers resultats de Google. Sabem que el 90% del trànsit prové de la primera pàgina de cerca Google. El trànsit natural és la clau de qualsevol pàgina web. S’aconsegueix amb una bona Keyword Search, i una estratègia de Linkbuilding, SEO Local, Social media màrqueting, e màrqueting i un SEO on-page perfecte.

  El nostre equip de desenvolupadors li assistiran durant i després el seu projecte web. El nostre equip tindrà el plaer de presentar-li, després d’un analisis SEO, les diferents estratègies del seu plà de màrqueting a posar en marxa.

 • Gestoria a Andorra

  Gestoria a Andorra

  DCA Group ofereix un servei professional, àgil i proper a tots aquells tràmits administratius d’Andorra vinculats al món de l’empresa com la constitució d’empresa, obtenir el certificat de residència i permís de treball, o la residència passiva.

  Entre molts d’altres, donem servei de assessoria comptable i assessoria fiscal per tots els tramits de impostos o tramits tributaris amb un serveis contables a Andorra.

 • Immobiliària a Andorra

  Immobiliària a Andorra

  DCA Group, assessor immobiliari, li oferirà una àmplia cartera de proprietats i cases a la venda a Andorra. Que sigui per comprar o vendre un bé immoble per invertir a Andorra, li oferirem un servei a tota claredat per simplificar el process de compra i assegurar la seva implantació a Andorra.

  Col·laborem amb una àmplia xarxa d’Agències immobiliàries d’Andorra amb carteres àmplies de béns immobles de alt standing per residir o oportunitats d’inversió tant de compra com de lloguer. Tendra accés a unes ofertes exclusives a Andorra.

  Li acompanyarem durant tot el procés de recerca de béns immobles i procés de comprar. Facilitarem tota la informació necessària per optimitzar el seu trasllat i residir a Andorra.

 • Assegurançes a Andorra

  Assegurançes a Andorra

  Res millor que sentir-se segur i ben assegurat!

  En DCA Group, treballem i col·laborem amb les millors asseguradores d’Andorra com DKV Seguros, MULTISEGUR, FIATC Assegurances, CATALANA Occident i Assegurances Generals. Oferim assegurances a Andorra de tot tipus, per a totes les persones i que s’adapten a qualsevol necessitat.

  quina sigui la seva necessitat tenim producte per totes les seves necesitats: “Assegurançes per gos, assegurançes per cotxe barat, assegurançes de decesos, assegurançes tot risc, assegurançes de moto barat, assegurançes de vida, assegurançes de viatge i assegurançes mèdica. Tot tipus d’assegurançes al millor preu!

VALORACIÓ EQUIP

LES NOSTRES competències

Disseny pàgines web, CMS WordPress
Posicionament web, SEO SEM, Social Màrqueting, E màrqueting
Analisis SEO i plà de màrqueting
Constitució d'empresa a Andorra
Certificat de residència
Assessorament immobiliari
Assessorament assegurançes
Background

PERQUÈ TRIAR A NOSALTRES

La seva Agència Web & Gestoria a Andorra

SERVEI TRANSPARENT

Serveis sense ven fums
Serveis amb honestedat
Anàlisi i creativitat assegurada
Disponibilitat i flexibilitat
Preu amb total transparència

LLARGA EXPERIÈNCIA

Més de 15 anys d’experiència
Aconsellem els nostres clients
Orientem el seu projecte
Valor afegit a les seves idees
Atenció al client

EXPERTS EN SERVEIS

Col·laborem amb Experts a Andorra
Ampli coneixement professional
Analitzem les seves necessitats
Alta relació client
Implicacion en projectes

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS i el que pensen de nosaltres

 • It is clear to see the degree of presence of this company. I have never found a comprehensive service with the enamel level this way. I had a project in mind and they have come true: the constitution of a company, all the administrative procedures to obtain my residence certificate, until I find an apartment in Andorra to live and reside in this wonderful country. And it does not even start the web design of my project. Client for a lifetime.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Anna F. Directora General
  Anna F.
 • I love the easy with which this accounting consultancy in Andorra provides its accounting service: I can quickly test different combinations. Trust for surprising assistance too! He has been in charge of all my administrative procedures and tax procedures.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: Testimony Fabio T. Administratiu contable
  Fabio T.
 • Un bon exemple de disseny de pagines web que va donar vida al meu projecte digital. Com a usuari experimentat, realment aprecio l'estil consistent de aquesta agencia web a Andorra, fa que la personalització del teu projecte sigui molt més fàcil. 5 estrelles per una sorprenent feina màrqueting digital.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Miguel F. Webmaster
  Miguel F.
 • Thank you DCA Group for your work. We needed to register a domain name of a web page and migrate it to one of its web servers with cheap web hosting. The service has been perfect at a price without competition.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Joan B. Bank executive
  Joan B.
 • With my wife, we wanted to live and reside in Andorra. DCA Group has offered us administrative services and procedures to make the residence certificate and work permit. We did not know anything about Andorra, they helped us a lot.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Joao D. Andorra citizen
  Joao D.

Contacta amb un expert de DCA Group

Contactar