Gestoria a Andorra gestor administratiu assessor empresarial assessor laboral

Gestoria a Andorra, el seu col.laborador per els tràmits administratius

Gestoria a Andorra: gestor administratiu per tots tipus de tràmits administratius i tràmits legals

Oficina gestoria a Andorra

Gestoria a Andorra

Es clar, la seva gestoria a Andorra és DCA Group! Oferim un servei professional, àgil i en tota claredat. Realitzem tràmits a Andorra vinculats amb el món de l’empresa com a assessor empresarial a més de assessoria laboral: per exemple la constitució d’una empresa a Andorra, així mateix com obtenir el certificat de residència i el permís de treball. Finalment tramits administratius per a la importació de vehicles a Andorra.

“PER A NOSALTRES, RESULTA QUE El servei és sinònim de solució”

Ja que vols venir viure a Andorra, a més que necessita una certificat de residència i permís de treball, o també necessita realitzar els tràmits per crear una empresa, la nostra gestoria a Andorra li acompanyés en tot moment per les seves gestions i tràmits administratius. Tambè, si necessita importar un vehicle, nosaltres ens encarregarem de tots els tràmits administratius.

Pel vist, necessita una gestoria a Andorra?

Contactar

TRAMITES DE GESTIONES Laborales y Mercantiles

Gestions administratives o tràmits administratius, per exemple per a la constitució d’una empresa, o bé, obtenir un certificat de residència i/o permís de treball a Andorra, resulta que nosaltres Som experts en serveis de gestoria a Andorra. No dubtis a contactar amb nosaltres!

Constitució d'una empresa

Pel que fa a crear una empresa a Andorra, és força senzill. La nostra gestoria es pot encarregar de tots els tràmits. A mès dels tràmits administratius, també serem el seu assessor empresarial per a tots els temes fiscals: domicili fiscal i/o residència fiscal. Per tant, resulta que serem el seu gestor administratiu per al seu projecte.

Certificat residència i permís treball

Si necessita un certificat de residència i/o el permís de treball a Andorra, els tràmits d’immigració són bastant senzills. És a dir, que amb la nostra experiència en gestoria a Andorra, tot es fa més fàcil per triar la millor modalitat de residència. Si vol la residència i treball per compte propi així com a treballador que vol viure a Andorra, DCA Group l’assessorà lo millor possible.

Residència passiva

De la mateixa manera, els tràmits per obtenir la Residència passiva, és a dir ara la Residència no lucrativa (ets un empresari, un jubilat que desitja gestionar les seves inversions sense intervenir en l’activitat de territori andorrà) o també la residència per raons d’interès científic, cultural o esportiu. Per tant nosaltres, en DCA Group, li tramitem tot per establir la seva residència a Andorra.

Importació de vehicles

Segons sembla vol importar un vehicle o matricular el seu cotxe i no sap ni per on començar? Qualsevol vehicle pot ser importat a Andorra i matriculat a nom d’una persona física, sempre que hagi estat emès el permís de residència a Andorra. Per tant en DCA Group, portem a terme tots els tràmits d’importació i exportació de vehicles.

Background

PEL VIST, NOSALTRES tenim un servei de qualitat

Resulta que ens ENCANTA TREBALLAR

QUE FEM

Llarga experiència en gestoria
Relacional i atenció al client
Donem resposta a les seves preguntes
Aconsellem i orientem el client
Acompanyem en tot moment

TOT PER AL SEU PROJECTE

Analitzem el seu projecte
Valorem la seva estratègia
Valor afegit al projecte
Assessorament a mida
Serveis integrals

SERVEI DE QUALITAT

Referent a Andorra
100% servei de confiança
Preus en tota claredat
Resolguem qualsevol necessitat
Seguiment i fidelització

AQUESTS CLIENTS, ES VEU QUE van confiar amb nosaltres

A nosaltres, resulta que ens encanta el TREBALL EFICAC

 • Amb la meva dona volíem viure i residir a Andorra. DCA Group ens ha ofert serveis i tràmits administratius de gestoria per fer el certificat de residència i el permís de treball. Nosaltres que no coneixiem res d'Andorra, ens va ajudar moltissim.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Joao D. Andorra citizen
  Joao D.
  Citizen worker
 • Gràcies DCA Group pel seu treball. Necessitàvem registrar el domini d'una pàgina web i migrar ho en un dels seus servidors web amb hosting web barats. El servei ha estat perfecte a un preu sense competència.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Joan B. Bank executive
  Joan B.
  Bank Executive
 • Un bon exemple de disseny de pagines web que va donar vida al meu projecte digital. Com a usuari experimentat, realment aprecio l'estil consistent de aquesta agencia web a Andorra, fa que la personalització del teu projecte sigui molt més fàcil. 5 estrelles per una sorprenent feina màrqueting digital.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Miguel F. Webmaster
  Miguel F.
  Webmaster
 • M'encanta la facilitat que aquesta assessoria contable a Andorra proporciona el seu servei contable: puc provar amb rapidesa diferents combinacions. Confia per l'assistència sorprenent també, una ràpida recuperació! Se ha encargat de tots els meus tramits administratius i tramits tributaris.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: Testimony Fabio T. Administratiu contable
  Fabio T.
  Administratiu contable
 • Queda clar per veure el grau de presència d'aquesta empresa. Mai he trobat un servei integral amb el nivell d'esmalt d'aquesta manera. Tenia un projecte en ment i ells ho han fet realitat: constitució d'una empresa, tots els tràmits administratius per obtenir el meu certificat de residència, fins a trobar-me un apartament a Andorra per viure i residir en aquest meravellós país. I ni tan sols em comença el disseny de pàgines web del meu projecte. Clienta per a tota la vida.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Anna F. Directora General
  Anna F.
  Directora general

Pel vist, necessita una gestoria a Andorra?

Contactar