Header immobiliària a Andorra i assessor immobiliari

Immobiliària a Andorra, som assessor immobiliari amb cartera immobiliària

Immobiliària a Andorra: cerca de immobles, assessorament immobiliàri a Andorra

Imatge immobiliària a Andorra i assessoria immobiliària

Immobiliària a Andorra

Necessita una immobiliària a Andorra? A més de la compra, venda i lloguer de propietats exclusives a Andorra, fonamenten en el nostre model de negoci, la gestió i la coordinació de projectes d’inversió immobiliaris. En aquest sentit, els nostres agents immobiliaris estan plenament capacitats per assessorar, un cop definides les prioritats inicials, a tots aquells inversors que pretenen diversificar els seus negocis apostant pel sector immobiliari a Andorra.

Així, en DC Group trobareu els millors especialistes immobiliaris. L’assessoraran, sempre des de la vocació de servei i amb un tracte rigorós i personalitzat, per localitzar l’opció d’inversió que més s’adapti a les seves preferències.

Assessor immobiliari a Andorra

Assessor Immobiliàri

Necessita demanar a la teva immobiliària a Andorra: “Quina és la millor zona d’Andorra per residir? ¿I per invertir? Quins usos se li poden donar als diferents terrenys i parcel·les que hi ha actualment al Principat? Quins passos s’han de seguir per invertir en promocions d’obra nova?”. Aquesta és una petita mostra dels diferents interrogants que sovint sorgeixen en el moment d’iniciar qualsevol operació immobiliària a Andorra, sigui compra, venda, lloguer o inversió.

En DCA Group som molt conscients que aquests dubtes existeixen i, per això, perquè volem que estigui assessorat en tot moment, posem a la seva disposició un complet servei de consultoria immobiliària, basat en la professionalitat, el rigor i la transparència. El nostre objectiu no és altre que acompanyar-lo en tot moment i aconsellar-lo sobre les diferents oportunitats que ofereix el sector immobiliari andorrà en funció de les seves necessitats i preferències.

Necessita una immobiliària a Andorra per invertir o viure?

Contacta amb nosaltres

LA VOSTRA IMMOBILIÀRIA A ANDORRA, LA NOSTRA FEINA

RECERCA IMMOBILIÀRIA

DCA Group ofereix un servei de recerca de propietats a Andorra que l’ajuda a maximitzar les possibilitats de compra i simplificar el procés per assegurar l’adquisició de la seva propietat ideal a Andorra.

Des d’un principi, a DCA Group, ens centrarem en la seva situació i les seves necessitats. Li presentarem només les propietats que s’ajusten als seus criteris i seguidament negociarem en el seu nom per assegurar-li la compra de la propietat. La nostra ràpida i eficaç forma de treballar és molt apreciada pels nostres clients internacionals a l’hora d’aconseguir fer realitat la compra de la seva propietat ideal.

Assessoria immobiliària

Vol comprar una parcel·la per invertir? Nosaltres li mostrarem les millors opcions del mercat, li direm quin tipus d’ús li podrà donar i l’acompanyarem a visitar el terreny. I, aquest servei d’assessorament també s’estén a la resta d’accions immobiliàries, com pot ser la venda, compra o lloguer d’un immoble a Andorra.

Gràcies al servei de assessorament immobiliàri que posem a disposició de tots els nostres clients, en DCA Group ens caracteritzem per oferir un servei completament adaptat a les peticions de cada client. El nostre equip d’agents immobiliaris ho escoltarà per donar resposta a les seves necessitats.

Agent immobiliari

Som agent immobilàri de una agència immobiliària a Andorra experta en el seu sector. A més de la seva sòlida marca i de la seva xarxa global, podrà gaudir d’atractives oportunitats amb la seva cartera immobiliària.

DCA Group assegura que QUALSEVOL propietat que és possi en venda o lloguer amb nosaltres gaudirà de les millors condiciones i estarà a la vista de compradors i llogaters potencials. Els nostres clients esperin un alt estàndard amb propietats exclusives i nosaltres NOMÉS oferim propietats amb aquests criteris. Donem resposta a les seves necessitats amb un servei de consultoria immobiliària.

Background

Quins són els avantatges d’invertir a Andorra?

En els últims anys, Andorra ha mantingut l’aposta per continuar diversificant i consolidant, l’activitat del país. En aquest sentit, el Principat es manté immers en un procés d’expansió i obertura cap a l’estranger. Acció que permet atraure diferents inversors arribats d’arreu del món. Així, mitjançant la posada en valor de les avantatges econòmics, fiscals, financeres i de qualitat de vida que presenta el Principat, són molts els projectes d’inversió immobiliaris de primer nivell que s’han materialitzat en territori andorrà. Andorra és un país idoni per a la inversió immobiliària

INVERTIR A ANDORRA
  1. Andorra, un país ideal per invertir a escala internacional. Amb l’última reforma fiscal, promoguda el 2010, Andorra ha aconseguit un nou marc de tributació .
  2. Una de les polítiques fiscals més favorables del món. Amb uns tipus impositius molt competitius , és innegable que Andorra compta amb una de les polítiques fiscals més favorables del món.
  3. Equilibri polític i legislatiu. Andorra, com un dels països més antics del món, ha mantingut, històricament, una més que contrastada estabilitat política i legislativa.
  4. Un entorn immillorable. Amb una ubicació privilegiada, enclavada al mig dels Pirineus, entre Espanya i França, compta amb un entorn natural immillorable. A més, el país compta amb una seguretat ciutadana exemplar i una qualitat de vida molt elevada.
  5. País obert als inversors. En els últims anys, Andorra ha impulsat diverses reformes econòmiques que han permès captar inversions estrangeres i atreure empreses perquè s’instal·lin a Andorra.

INVERSIÓ IMMOBILIÀRIA

A mesura que Europa s’ha anat refent dels efectes provocats per la crisi econòmica soferta entre el 2008 i 2013, els agents immobiliaris de Andorra han anat constatant un important increment de demandes d’inversió, tant per part d’empreses com de particulars. El sector immobiliari està mès que mai en el seu millor moment i segueix creixent. Amb uns tipus impositius molt competitius, és innegable que Andorra compta amb una de les polítiques fiscals més favorables del món i el entorn immillorable.

Precisament, aquest millorament del sector ha provocat un augment progressiu dels preus. Sobretot en les propietats de gamma alta. A diferència del qual es pot pensar en un primer moment quan es parla d’un país amb una superfície de 460 km2, Andorra ofereix múltiples opcions d’inversió. Van des dels projectes d’inversió en terrenys i parcel·les, fins inversions en promocions d’obra nova, bordes rehabilitades, luxosos pisos a peu de pistes o propietats i locals comercials en els principals eixos comercials del país.

Necessita una immobiliària a Andorra per invertir o viure?

Contacta amb nosaltres

MÉS SOLUCIONS PER A LA SEVA PROJECTE DE NEGOCI I / O IMPLANTACIÓ A ANDORRA

RESIDÈNCIA I TREBALL

Cada vegada més, Andorra ofereix oportunitats de vida interessants. Aconseguir sud permís de residència i treball és el tramiti principal per començar el seu nou projecte de vida.

FISCAL & COMPTABLE

Que sigui al nivell fiscal o comptable, la nostra empresa li ofereix una eficaç planificació i supervisió fiscal per al correcte compliment de les obligacions formals i legals vigents.

RESIDÈNCIA PASSIVA

Vostè té un interès econòmic o professional en aconseguir una residència passiva a Andorra. Nosaltres li podem informar i tramitar el seu permís de residència.

ASSEGURANCES ANDORRA

Perquè sabem que tot allò que t’importa, no té preu, col·laborem amb experts en assegurances per oferir les màximes cobertures i màxima tranquil·litat que necessites.

IMPORT VEHICLES

Vostè ha comprat un vehicle fora d’Andorra o aquesta canviant de residència principal, nosaltres podem dur a terme tots els tràmits d’importació de vehicles.

SERVEIS DIGITALS

Proposem un servei digital complet per al seu projecte professional. Que sigui per donar-li una imatge o ser present a internet, nosaltres som experts al seu servei.

Background

Vol realitzar la constitució d’una empresa a Andorra?

Descubreix mès