Header pla de màrqueting digital a Andorra

Pla de màrqueting digital, realitza-ho per aconseguir els seus objectius

Pla de Màrqueting: una bona auditoria de SEO per potenciar el vostre posicionament web

Pla de màrqueting a Andorra

Què és Pla de màrqueting digital?

Una bona auditoria SEO ha de indicar-te on ets i on hauries d’estar. Un plà de màrqueting digital professional, ès una etapa obligatorià per aconseguir objectius.

“Volem ser el seu departament de màrqueting digital i estem preparats.”

Els nostres seo expert t’ajudem a aconseguir-ho. La nostra llista de verificació de màrqueting digital et guia per potenciar el seu SEO extern i així millorar la seva estràtegia de màrqueting digital.

Pla de màrqueting digital i els KPIs

Activa el mode estratègic

Són molts els detalls que participen en un bon pla de màrqueting digital.

 • Defineix objectius i indicadors de rendiment clau per a la seva estràtegia de màrqueting digital
 • Defineix el seu públic per saber a qui et dirigeixes
 • Planifiqueu contingut per utilitzar millor la comunicació amb ell
 • Molt, molt més …

El nostre pla de màrqueting digital avançat t’ajudarà en augmentar el públic de la seva pàgina web i ampliar l’abast de la seva estràtegia de màrqueting digital.

Necesita un pla de màrqueting digital?

Contactar amb nosaltres
Background

Espera! Encara hi ha més per al seu Pla de Màrqueting Digital!

Un pla de Màrqueting Digital consisteix en un document on es recullen tots els objectius i la planificació d’estratègies i accions de Màrqueting digital. Per a això, prèviament s’ha de definir en una analisi i auditoria SEO, què es vol aconseguir, a qui es vol dirigir la comunicació i com es van a exercir les accions.

Optimització de la conversió

Està la seva pàgina web configurada de manera que facilita els seus objectius de màrqueting digital?

 • Optimitza els formularis de conversió per maximitzar la retenció
 • Identifica i elimina els punts conflictius al teu embut
 • Monitoritza les conversions assistides
 • Mesura les conversions per a cada canal de màrqueting digital

Optimització per a cercadors

Aprèn a convertir els consells de l’auditoria SEO avançada en campanyes fructíferes:

 • Facilita el rastreig de la seva pàgina web
 • Crea més contingut dirigit al públic desitjat
 • Construeix enllaços de retorn d’alta qualitat
 • Optimitza el seu SEO local

Xarxes socials

Com encaixa en el seu pla de màrqueting digital el seu treball en xarxes socials?

 • Crea un pla de xarxes socials
 • Afegeix botons de difusió social a la seva pàgina web
 • Promociona la seva marca a través dels canals de xarxes socials
 • Desenvolupa un pla per gestionar la participació del públic
 • Optimitza les publicacions per maximitzar el trànsit a la seva pàgina web

Disseny Web

L’aspecte de la seva pàgina web és un factor decisiu en la conversió dels usuaris i en l’abandonament permanent de la pàgina:

 • Utilitza un tipus de navegació clar i d’ús senzill
 • Mantingues la coherència en el disseny
 • Optimitza les imatges per a una bona usabilitat
 • Millora les pàgines

CERTIFICACIONS EN POSICIONAMENT WEB I OPINIONS DELS NOSTRES CLIENTS

Campanyes SEM / SEO Local expert

Social Media Màrqueting expert

Analítica web expert

Posicionament SEO senior expert

Campanyes email màrqueting senior expert

 • Amb la meva dona volíem viure i residir a Andorra. DCA Group ens ha ofert serveis i tràmits administratius de gestoria per fer el certificat de residència i el permís de treball. Nosaltres que no coneixiem res d'Andorra, ens va ajudar moltissim.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Joao D. Andorra citizen
  Joao D.
  Citizen worker
 • Gràcies DCA Group pel seu treball. Necessitàvem registrar el domini d'una pàgina web i migrar ho en un dels seus servidors web amb hosting web barats. El servei ha estat perfecte a un preu sense competència.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Joan B. Bank executive
  Joan B.
  Bank Executive
 • Un bon exemple de disseny de pagines web que va donar vida al meu projecte digital. Com a usuari experimentat, realment aprecio l'estil consistent de aquesta agencia web a Andorra, fa que la personalització del teu projecte sigui molt més fàcil. 5 estrelles per una sorprenent feina màrqueting digital.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Miguel F. Webmaster
  Miguel F.
  Webmaster
 • M'encanta la facilitat que aquesta assessoria contable a Andorra proporciona el seu servei contable: puc provar amb rapidesa diferents combinacions. Confia per l'assistència sorprenent també, una ràpida recuperació! Se ha encargat de tots els meus tramits administratius i tramits tributaris.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: Testimony Fabio T. Administratiu contable
  Fabio T.
  Administratiu contable
 • Queda clar per veure el grau de presència d'aquesta empresa. Mai he trobat un servei integral amb el nivell d'esmalt d'aquesta manera. Tenia un projecte en ment i ells ho han fet realitat: constitució d'una empresa, tots els tràmits administratius per obtenir el meu certificat de residència, fins a trobar-me un apartament a Andorra per viure i residir en aquest meravellós país. I ni tan sols em comença el disseny de pàgines web del meu projecte. Clienta per a tota la vida.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Anna F. Directora General
  Anna F.
  Directora general

Necesita un pla de màrqueting digital?

Contactar amb nosaltres

MÉS SOLUCIONS DIGITALS PER AL SEU Projecte web

DISSENY GRÀFIC

Cada empresa necessita una identitat corporativa i resulta que comença pel disseny de logotips. Així mateix nosaltres tenim cura la seva imatge en tot el nostre treball, com tots els fullets publicitaris, també la papereria corporativa i el disseny de targetes.

DISSENY PÀGINES WEB

Realitzem desenvolupament web, per a qualsevol disseny de pàgines web. Per exemple, pàgines web barates, pàgines web creatives així mateix com a pàgines web per comprar o botiga online. Sòn pàgines 100% responsive i W3C validated. Desenvolupem projectes web potents i moderns.

ANALISIS WEB ON PAGE

Ja tens un projecte web i necessita optimitzar el seu posicionament en cercadors? S’ha de realitzar una anàlisi web amb senior seo expert. Amb això, tindràs un informe d’auditoria, sabent seus punts febles per poder optimitzar la seva pàgina web.

POSICIONAMENT WEB

A base d’una anàlisi web de un projecte web existent o per a un nou, nosaltres optimitzem la part on page seo. Millores significatives en compte a la velocitat de càrrega i W3C validated. Així mateix com la densitat del seus keywords i META per aconseguir un trànsit natural de qualitat.

SEM / SEO LOCAL

De la mateixa manera, elaboraem una estratègia de màrqueting digital amb publicitat online de seo sem, per exemple campanyes adword. Sobretot optimitzarem el seo local del seu negoci per transformar les seves visites en vendes ràpides però amb solucions de pagament.

SOCIAL MÀRQUETING

Quant a la seva estratègia de social màrqueting, el guiarem en el seu treball de community management amb campanyes social media en diferents plataformes de xarxes socials, és a dir que la seva presència sigui efectiva perquè els altres parlar de vostè.

HOSTING WEB

Que és hosting web? És l’allotjament de la seva pàgina web en un servidor web. Li podem oferir el millor hosting a Andorra, 100% security, 24/7 atenció al client. A part d’un allotjament web en uns tipus de servidors que garanteixen velocitat de càrrega.

REGISTRE DE DOMINI

Tot comença per alguna cosa, i aquesta cosa en un projecte web és com comprar un domini web. Li donem la possibilitat de comprar el seu domini web a través del nostre col·laborador expert i crear subdominis de manera il·limitada. Aprofita ofertas de dominis gratis amb el contracte del seu servidor web.

EMAIL MÀRQUETING

Finalment el punt final d’una bona estratègia de màrqueting digital, són les campanyes de email màrqueting o e màrqueting. Què fer amb la seva base de dades de clients? Comunica amb ells, envia-li les ultimes ofertes. Et donarà molt rendiment a baix cost.