Header posicionament web seo

Posicionament web per millorar el seu seo i posicionament en google

La seva agència de màrqueting digital per optimizar el seu posicionament wen a Andorra

Posicionament seo

Posicionament Web

Millorem el seu posicionament web i augmentem la seva visibilitat a Google. Convertim les seves visites en vendes i resultats.

Vols que els seus potencials clients el trobin a vosté abans que a la competència quan busquin els seus productes o serveis a Google?

Exprimirem tot el potencial de la seva pàgina web augmentant el trànsit orgànic des dels cercadors d’Internet perquè per fi benes més.

Volem ser el seu agència de màrqueting digital extern i estem preparats.

Processos posicionament web

Què és el posicionament web?

El posicionament web és, bàsicament, el conjunt d’accions que es realitzen dins (on page seo) i fora del propi web per aconseguir millorar la seva visibilitat i posicionament en Google. Amb això, atreure el major nombre d’usuaris de manera orgànica o natural. És a dir, sense pagar.

Per això, arribar a estar en els primers resultats de cerca a través dels nostres serveis de posicionament web és l’objectiu de qualsevol estratègia de màrqueting digital. L’optimització en els cercadors és fonamental per a l’èxit. Amb la nostra estratègia de posicionament web obtindra un major rànquing en els resultats de Google.

Proporcionarem un informe de analisis seo i auditoria seo complet de classificació de keywords.

Metodologia posicionament web

La nostra metodologia en posicionament web

En DCA Group comptem amb un equip seo expert amb una àmplia experiència en posicionament web, capaç de definir i executar la seva estratègia de màrqueting digital. Amb la nostra metodologia aconseguirem ajudar-le a assolir els seus objectius de negoci.

Els nostres serveis bàsics d’optimització de posicionament en Google inclouen: on page seo, construcció d’enllaços, investigació de keywords, estratègia i Informe d’activitats.

El posicionament web és l’avantatge del màrqueting digital. Oferim als nostres valuosos clients un paquet d’alta qualitat i assequible. Deixi la resta en nosaltres, ja que els nostres seo expert ho saben tot sobre les últimes directrius de tots els motors de cerca importants com Google, Bing, Yandex i Yahoo.

Necesita millorar el seu posicionament web en Google?

Contactar amb nosaltres

POSICIONAMIENTO WEB

Servei completament a mida, ens ocupem de tot! Total transparència i honestedat, Google s’enamorés de la seva pàgina web.

ANALISIS SEO PREVIA

Complet analisis seo prèvia

Analitzem la teva pàgina web, mercat i perfil de client per proposar-te a base de una auditoria seo, una estratègia de posicionament web a mida. Durant aquesta fase, també estudiem la competència i proposem les keywords més rellevants i idònies perquè les conclusions del nostre servei SEO siguin el punt de partida per posicionar millor la seva web.

SEO OFF PAGE

Estratègia de linkbuilding

A més hi ha la construcció d’enllaços de qualitat que apuntin a la seva pàgina web, una acció que també forma part dels serveis de posicionament web. Per a això, planifiquem una sòlida estratègia que ens permeti crear i controlar tots els enllaços, així com denunciar els que afectin negativament.

ON PAGE SEO

Optimització on page seo

Es realitzen totes les millores plantejades pels nostres seo expert en posicionament web. A través d’aquesta posada a punt, fem que els cercadors entenguin perfectament de què va la seva pàgina web i la premiïn situant al capdamunt. A partir d’aquí, es realitza un seguiment que asseguri la qualitat SEO de la pàgina web.

Seguiment del SEO

Seguiment dels resultats

Qualsevol acció que es realitzi ha de ser medida. Només així sabrem si està funcionant l’estratègia de posicionament web plantejada. Analitzem, per tant, els resultats per adaptar l’estratègia i definir accions que t’ajuden a seguir millorant el posicionament web de la teva pàgina web.

Background

Posicionament Web SEO a mida i 100% natural

Junts aconseguirem que el teu negoci aparegui en els primers resultats de Google!

NEGOCI MÉS VISIBLE

Portem la seva pàgina web fins a les primeres posicions en cerques orgàniques per així augmentar la seva visibilitat. Gràcies al nostre posicionament web aconseguiràs tenir rellevància de cara als cercadors.

BRANDING PER A LA TEVA EMPRESA

Vam aconseguir que el teu client associï la teva marca com la referència en el sector a situar-te en les primeres posicions. Els serveis de SEO i els seus resultats, sens dubte, donen credibilitat i reputació a la teva marca i negoci.

UNA INVERSIÓ MOLT RENDIBLE

Mes a mes, et vam aconseguir més trànsit de qualitat de manera orgànica. És a dir, sense que hagis de pagar per cada visita que reps. Amb un bon servei de posicionament web els seus clients potencials et trobaran.

TRÀNSIT QUALIFICAT

Orientem cap a la seva web a aquells usuaris que fan cerques relacionades amb el seu negoci gràcies a una acurada estratègia de keywords. El posicionament web no només et dóna visites, sinó valor.

CERTIFICACIONS EN POSICIONAMENT WEB I OPINIONS DELS NOSTRES CLIENTS

Campanyes SEM / SEO Local expert

Social Media Màrqueting expert

Analítica web expert

Posicionament SEO senior expert

Campanyes email màrqueting senior expert

 • Amb la meva dona volíem viure i residir a Andorra. DCA Group ens ha ofert serveis i tràmits administratius de gestoria per fer el certificat de residència i el permís de treball. Nosaltres que no coneixiem res d'Andorra, ens va ajudar moltissim.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Joao D. Andorra citizen
  Joao D.
  Citizen worker
 • Gràcies DCA Group pel seu treball. Necessitàvem registrar el domini d'una pàgina web i migrar ho en un dels seus servidors web amb hosting web barats. El servei ha estat perfecte a un preu sense competència.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Joan B. Bank executive
  Joan B.
  Bank Executive
 • Un bon exemple de disseny de pagines web que va donar vida al meu projecte digital. Com a usuari experimentat, realment aprecio l'estil consistent de aquesta agencia web a Andorra, fa que la personalització del teu projecte sigui molt més fàcil. 5 estrelles per una sorprenent feina màrqueting digital.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Miguel F. Webmaster
  Miguel F.
  Webmaster
 • M'encanta la facilitat que aquesta assessoria contable a Andorra proporciona el seu servei contable: puc provar amb rapidesa diferents combinacions. Confia per l'assistència sorprenent també, una ràpida recuperació! Se ha encargat de tots els meus tramits administratius i tramits tributaris.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: Testimony Fabio T. Administratiu contable
  Fabio T.
  Administratiu contable
 • Queda clar per veure el grau de presència d'aquesta empresa. Mai he trobat un servei integral amb el nivell d'esmalt d'aquesta manera. Tenia un projecte en ment i ells ho han fet realitat: constitució d'una empresa, tots els tràmits administratius per obtenir el meu certificat de residència, fins a trobar-me un apartament a Andorra per viure i residir en aquest meravellós país. I ni tan sols em comença el disseny de pàgines web del meu projecte. Clienta per a tota la vida.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Anna F. Directora General
  Anna F.
  Directora general

Necesita millorar el seu posicionament web en Google?

Contactar amb nosaltres

MÉS SOLUCIONS DIGITALS PER AL SEU Projecte web

DISSENY GRÀFIC

Cada empresa necessita que el seu client l’identifica.Una identitat corporativa comença pel disseny de logotips. Tenim cura de la seva imatge en tot el nostre treball, com tots els fullets publicitaris, també la papereria corporativa i el disseny de targetes.

DISSENY PÀGINES WEB

Realitzem desenvolupament web, per a qualsevol disseny de pàgines web. Per exemple, pàgines web barates, pàgines web creatives així mateix com a pàgines web per comprar. 100% responsive i W3C validated. Desenvolupem projectes web potents i moderns.

ANALISIS WEB ON PAGE

Ja tens un projecte web i necessita optimitzar el seu posicionament web? Ha de realitzar prèviament una anàlisi web amb senior seo expert. Amb això, tindràs un informe d’auditoria, sabent seus punts febles per poder optimitzar la seva pàgina web.

SEM / SEO LOCAL

Elaborem una estratègia de màrqueting digital amb publicitat online de seo sem, per exemple campanyes adword. Sobretot optimitzarem el seo local del seu negoci per transformar les seves visites en vendes ràpides però amb solucions de pagament.

SOCIAL MÀRQUETING

Quant a la seva estratègia de social màrqueting, el guiarem en el seu treball de community management amb campanyes social media en diferents plataformes de xarxes socials, és a dir que la seva presència sigui efectiva perquè els altres parlar de vostè.

PLÀ DE MÀRQUETING

Així com, l’altra cara del posicionament web, és el màrqueting digital. La connexió amb el visitant per promoure la seva marca o producte i serveis. Nosaltres analitzem i vam elaborar un pla de màrqueting perquè complir els KPI estigui un objectiu en un terme concret.

HOSTING WEB

Que és hosting web? És l’allotjament de la seva pàgina web en un servidor web. Li podem oferir el millor hosting a Andorra, 100% security, 24/7 atenció al client. A part d’un allotjament web en uns tipus de servidors que garanteixen velocitat de càrrega.

REGISTRE DE DOMINI

Tot comença per alguna cosa, és com comprar un domini web. Donem la possibilitat de comprar el seu domini web a través del nostre col·laborador i crear subdominis de manera il·limitada. Aprofita ofertas de dominis gratis amb el contracte del seu servidor web.

EMAIL MÀRQUETING

Finalment el punt final d’una bona estratègia de màrqueting digital, són les campanyes de email màrqueting o e màrqueting. Què fer amb la seva base de dades de clients? Comunica amb ells, envia-li les ultimes ofertes. Et donarà molt rendiment a baix cost.