Header registre de dominis per la seva pàgina web

Registre de domini, registra per la teva web amb un domini a Andorra

Registre de domini per la teva web a Andorra

Registre de domini per a la teva pàgina web

Inclou: direcció de Correu electrònic gratuïta, registre privat i certificat SSL

preus des de 9,99€ /año

El registre de domini perfecte per el teu projecte

Troba el teu domini al millor preu i registre de domini amb solució immillorable

Aconsegueix més que només un registre de domini

Registra el teu domini amb DCA Group i gaudeix d’una experiència amb funcions completes

registre privat

Nosaltres creiem que no hauries de pagar més per mantenir el teu informació privada. Protegeix la teva informació personal de robatori i de spam amb el registre privat.

Activació 1 clic

Connecta el teu nou domini amb la teva pàgina web amb un sol clic.

Bústia 2GB

Comunica’t professionalment amb, una o varis adreçes per tota l’empresa, correu electrònic adaptada al teu domini (tu@tudomini.com) *.

10.000 subdominis

Crea fins a 10.000 subdominis per personalitzar i estructurar la teva pàgina web, com ara: tudomini.com *

Certificat SSL

Encripta totes les dades que rep i envia des de la pàgina web incloent tots els subdominis amb SSL, protegint així als teus clients i els teus transaccions.

Soport 24/7

El nostre equip de suport expert professional està disponible per ajudar-te i aconsellar-te les 24 hores. Ens importa la teva satisfacció.

Tot el que necessites saber sobre els noms i registre de domini

 • Noms de dominis

  Què és un domini?

  El nom d’un domini és, en poques paraules, el nom de la teva pàgina web. Aquest pot trobar a la URL i s’usa per localitzar la pàgina d’una persona específica o una organització. Cada nom de domini o URL dirigeix ​​als usuaris a una adreça IP específica. Els dominis són més fàcils de recordar que una llarga i complicada adreça IP, que consisteix en una seqüència de nombres.

  Es divideix en tres elements diferents: SLD, nom de domini, i domini de nivell superior, o TLD per les seves inicials en anglès (Top LevelDomain). Per exemple, si tenim la direcció sobre.dcagroup.com: l’element “sobre” seria el SLD, la part ‘dcagroup’ és l’element que constituiria el domini en si mateix i, la part “.com” de la URL, és domini de nivell superior.

  També és possible crear múltiples nivells de SLD, per exemple info.sobre.dcagroup.com, el que pots fer servir per dividir la teva pàgina en categories separades. La longitud màxima d’un domini és de 255 caràcters. Amb DAC Group pots triar el nom que millor s’adapti a tu o al teu negoci, o bé transferir un domini ja existent.

  Després, els clients poden seleccionar un TLD d’un ampli ventall d’extensions en oferta. En escollir el nom d’un domini, és important triar un que reflecteixi realment l’objectiu del teu negoci de manera concisa i atractiva. Un bon nom és aquell fàcil de recordar, que fa referència a la marca i compta amb l’extensió adequada.

 • Dominis geogràfics

  Què són els ccTLDs?

  Els ccTLDs (o country code top level domains) són dominis geogràfics, reservats per a un país o territori concret. És a dir, és el codi que identifica un país a Internet. Cada país gestiona els seus ccTLD i tenen assignada una extensió de dos caràcters que administren amb una normativa diferent. Alguns països, com Espanya, permeten a qualsevol persona a registrar un domini “.es”, sempre que la pàgina estigui vinculada a Espanya. El ccTLD d’Espanya és el conegut domini .es.

  L’entitat responsable de la gestió de domini de nivell superior és Red.es. Així mateix, també hi ccTLD oberts, que poden ser registrats per qualsevol persona o entitat, independentment del país on resideixi. Per exemple, si tens un negoci i vols donar-li un enfocament internacional, pots utilitzar altres dominis enfocats a projectes web com .ws o projectes empresarials com .co.

 • Dominis gTLD

  Què és un gTLD?

  Els gTLD (generic Tol Level Domains) són dominis de nivell superior genèrics, sense especificacions de país o idioma i estan disponibles per a usuaris a tot el món. Estan compostos per un mínim de tres lletres per distingir-los dels ccTLDs. Entre els gTLDs podem distingir entre gTLDs no patrocinats i patrocinats.

  ICANN

  Els no patrocinats són gestionats directament per l’ICANN. Un exemple pot ser .com. Els patrocinats són administrats conjuntament per l’ICANN i una companyia privada que, a més, estableix polítiques per a aquest tipus de dominis. Com a exemples de gTLDs patrocinats
  trobaríem .museum o .aero.

 • Nous dominis de nivell superior

  Què són els NTLDR?

  NTLD es refereix a nous dominis de nivell superior. Aquests seran gestionats per ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers, en anglès) en fases diferents. Els nous dominis són una sortida interessant a les clàssiques extensions com .com, .es, .org i .net. El nou lot de dominis de nivell superior es basa en categories, com pot ser localització (.londres) (.Madrid), marca (.cocacola), comunitat (.Centre) o sector (.moda). D’altra banda, proporcionen més diversitat i flexibilitat, permetent a organitzacions personalitzar seus dominis.

 • Certificats SSL

  Què és SSL?

  SSL són les inicials en anglès de Secure Socket Layer. És un protocol que transmet informació de forma segura amb un format encriptat a Internet. Cada pàgina web amb un certificat SSL pot identificar-se per l’element “https” i la icona d’un cadenat a la URL. Amb 1 & amp; 1 pots assignar un certificat SSL al teu domini per tenir una connexió segura des de l’ordinador al navegador i oferir als teus visitants una autenticació segura. Aquest és un element especialment important per a pàgines web que requereixen informació personal dels usuaris o clients com les botigues en línia.

 • Amb la meva dona volíem viure i residir a Andorra. DCA Group ens ha ofert serveis i tràmits administratius de gestoria per fer el certificat de residència i el permís de treball. Nosaltres que no coneixiem res d'Andorra, ens va ajudar moltissim.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Joao D. Andorra citizen
  Joao D.
  Citizen worker
 • Gràcies DCA Group pel seu treball. Necessitàvem registrar el domini d'una pàgina web i migrar ho en un dels seus servidors web amb hosting web barats. El servei ha estat perfecte a un preu sense competència.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Joan B. Bank executive
  Joan B.
  Bank Executive
 • Un bon exemple de disseny de pagines web que va donar vida al meu projecte digital. Com a usuari experimentat, realment aprecio l'estil consistent de aquesta agencia web a Andorra, fa que la personalització del teu projecte sigui molt més fàcil. 5 estrelles per una sorprenent feina màrqueting digital.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Miguel F. Webmaster
  Miguel F.
  Webmaster
 • M'encanta la facilitat que aquesta assessoria contable a Andorra proporciona el seu servei contable: puc provar amb rapidesa diferents combinacions. Confia per l'assistència sorprenent també, una ràpida recuperació! Se ha encargat de tots els meus tramits administratius i tramits tributaris.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: Testimony Fabio T. Administratiu contable
  Fabio T.
  Administratiu contable
 • Queda clar per veure el grau de presència d'aquesta empresa. Mai he trobat un servei integral amb el nivell d'esmalt d'aquesta manera. Tenia un projecte en ment i ells ho han fet realitat: constitució d'una empresa, tots els tràmits administratius per obtenir el meu certificat de residència, fins a trobar-me un apartament a Andorra per viure i residir en aquest meravellós país. I ni tan sols em comença el disseny de pàgines web del meu projecte. Clienta per a tota la vida.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Anna F. Directora General
  Anna F.
  Directora general

Necessites consells per un registre de domini?

Contacta amb nosaltres

MÉS SOLUCIONS DIGITALS PER AL SEU Projecte web

DISSENY GRÀFIC

Cada empresa necessita que el seu client l’identifica. Una identitat corporativa comença pel disseny de logotips. Tenim cura de la seva imatge en tot el nostre treball, com tots els fullets publicitaris, també la papereria corporativa i el disseny de targetes.

DISSENY PÀGINES WEB

Realitzem desenvolupament web, per a qualsevol disseny de pàgines web. Per exemple, pàgines web barates, pàgines web creatives així mateix com a pàgines web per comprar. 100% responsive i W3C validated. Desenvolupem projectes web potents i moderns.

ANALISIS WEB ON PAGE

Necessita optimitzar el seu posicionament en cercadors? En conseqüència, ha de realitzar prèviament una anàlisi web amb senior seo expert. Amb això, tindràs un informe d’auditoria, sabent seus punts febles per poder optimitzar la seva pàgina web.

POSICIONAMENT WEB

A base d’una anàlisi web de un projecte web existent o per a un nou, nosaltres optimitzem la part on page seo. Millores significatives en compte a la velocitat de càrrega i W3C validated. Així mateix com la densitat del seus keywords i META per aconseguir un trànsit natural de qualitat.

SEM / SEO LOCAL

Elaboraem una estratègia de màrqueting digital amb publicitat online de seo sem, per exemple campanyes adword. Sobretot optimitzarem el seo local del seu negoci per transformar les seves visites en vendes ràpides però amb solucions de pagament.

SOCIAL MÀRQUETING

Quant a la seva estratègia de social màrqueting, el guiarem en el seu treball de community management amb campanyes social media en diferents plataformes de xarxes socials, és a dir que la seva presència sigui efectiva perquè els altres parlar de vostè.

HOSTING WEB

Que és hosting web? És l’allotjament de la seva pàgina web en un servidor web. Li podem oferir el millor hosting a Andorra, 100% security, 24/7 atenció al client. A part d’un allotjament web en uns tipus de servidors que garanteixen velocitat de càrrega.

PLÀ DE MÀRQUETING

Així com, l’altra cara del posicionament web, és el màrqueting digital. La connexió amb el visitant per promoure la seva marca o producte i serveis. Nosaltres analitzem i vam elaborar un pla de màrqueting perquè complir els KPI estigui un objectiu en un terme concret.

EMAIL MÀRQUETING

Finalment el punt final d’una bona estratègia de màrqueting digital, són les campanyes de email màrqueting o e màrqueting. Què fer amb la seva base de dades de clients? Comunica amb ells, envia-li les ultimes ofertes. Et donarà molt rendiment a baix cost.

Background

Tens un projecte web i necessites un allotjament?

Descobreix més