Header SEO SEM / SEO Local publicitat online

SEO SEM / SEO Local, rendibilitza la seva inversió amb publicitat en línia

SEO SEM / SEO Local: Publicidad SEM PPC con Google Adwords

SEO SEM PPC / SEO Local publicitat online

SEO SEM (PPC) / SEO Local

Anem a esprémer la publicitat en línia SEO SEM al màxim perquè no perdis ni un euro i ni un client!

Junts crearem i optimitzarem la seva publicitat en línia SEO SEM PPC / SEO local al cercador

Google, mitjançant Adwords, adaptant la despesa al seu pressupost i aconseguint els objectius concrets fixats en cada moment.

Una campanya que doni resultats per fi. Ni un cèntim de més. Ni un client a faltar.

Metodologia SEO SEM Adwords

¿Qué son las campañas SEO SEM?

Parlar de SEO SEM (Search Engine Marketing) o PPC (Pagament per Click) és parlar de les campanyes d’anuncis de pagament en buscadors principalment, però també en Redes Socials o publicitat contextual. Apostar per una publicitat en línia SEO SEM és una excel·lent opció si el que està buscant és augmentar ràpidament les vendes o registres en un determinat termini.

La nostra metodologia amb campanyes SEO SEM

Gestionem de manera integral les campanyes publicitat en línia per a Google Adwords, Facebook Ads o campanyes a Youtube, entre d’altres. Sempre centrant-nos en la conversió dels objectius. Si tu guanyes, nosaltres també.

Una dada important és que en les accions SEO SEM només es paga quan l’usuari fa clic sobre els anuncis destacats. Això permet mesurar perfectament el ROI (retorn de la inversió) o, dit d’una altra forma, la seva rendibilitat. Al final la rendibilitat que ens donen les campanyes és el que més importa quan destinem pressupost a SEO SEM.

Vol invertir en publicitat en línia SEO SEM / SEO local?

Contacta amb nosaltres

Campanyes SEO SEM / SEO local

Les campanyes de publicitat en línia SEO SEM / SEO local, son unes estratègies realistes que optimitzen recursos i obtenen resultats de veritat de manera ràpida. Un retorn de la inversió assegurat! ¡Servei completament a la teva mida, ens ocupem de tot, total transparència i honestedat! Anem a enamorar als teus clients!

anàlisi prèvia

Complet anàlisi prèvia

Estudiem les paraules clau possibles, detectant les de major rendiment, per elaborar una estratègia SEM a la teva mida, atenent a tots els teus objectius i aplicant la nostra transparència, coherència i experiència, ¡sense ven-fums!

ADWORDS / SOCIAL ADS

Campanyes de publicitat en línia

Elaborant missatges persuasius que potencien el seu servei o producte, creem anuncis que no només aconsegueixen visites, sinó que són eines comercials ben esmolades i atrauen només a potencials clients de veritat. Necessiteu generar informació sobre la vostra marca, producte o servei? Desenvoluparem una estratègia de publicitat social destinada a conèixer els KPIs.

Landing Pages

Estratègia amb Landing Pages

No hem d’oblidar a on enviem a un usuari des del nostre anunci i, per això, analitzem i dissenyem pàgines de destinació extremadament usables i persuasives, fent que la teva conversió i retorn de la inversió es disparin.

Avaluació de resultats

Seguiment i informes

Analitzem diàriament l’evolució de la campanya per adaptar i optimitzar l’estratègia i assolir els objectius marcats. A final de cada mes lliurem un complet informe amb els resultats i l’evolució de manera clara i honesta. Presentem mensualment un informe de control d’objectius acompanyat amb propostes de millora en els teus anuncis SEM.

Background
VISIBILITAT IMMEDIATA

Amb les campanyes SEM promocionem i destaquem el teu negoci a l’instant. A més, és una tàctica habitual per complementar l’estratègia SEO, sobretot en una fase inicial de negoci en què es busquen vendes.

INVERSIÓ CONTROLADA

Les campanyes de publicitat en línia SEO SEM (PPC) / SEO Local ens permeten tenir controlat el pressupost diari. Només inverteixis en allò que et porta retorn. Treballem per rebaixar el cost per clic (CPC) i per conversió. Augmentem el retorn d’inversió.

SEGMENTACIÓ AUDIÈNCIA

Dissenyem els teus anuncis SEM perquè es mostrin exclusivament als usuaris més afins a la teva proposta, multiplicant les probabilitats d’èxit. Anunciem les teves ofertes als que han mostrat interès.

Landing Pages efectives

Creem les pàgines de destinació per convertir visites en clients. No hem d’oblidar a on enviem a un usuari des del nostre anunci i, per això, analitzem i dissenyem pàgines de destinació extremadament usables i persuasives millorant la teva conversió i retorn d’inversió.

AUGMENT DEL ROI

Gestionem i optimitzem la teva campanya diàriament en base al teu pressupost SEM. Tot això per aconseguir que el retorn de la teva inversió sigui positiu i ràpid. Optimitzar els anuncis i les keywords.

SEO local

Amb la geolocalització vam anunciar el teu negoci local a clients propers. T’ajudem a ser una alternativa real entre aquest 95% dels usuaris que fan cerques locals. El SEO local és imprescindible per als que busquen una solució en una zona o territori en concret.

CERTIFICACIONS EN POSICIONAMENT WEB I OPINIONS DELS NOSTRES CLIENTS

Campanyes SEM / SEO Local expert

Social Media Màrqueting expert

Analítica web expert

Posicionament SEO senior expert

Campanyes email màrqueting senior expert

 • Amb la meva dona volíem viure i residir a Andorra. DCA Group ens ha ofert serveis i tràmits administratius de gestoria per fer el certificat de residència i el permís de treball. Nosaltres que no coneixiem res d'Andorra, ens va ajudar moltissim.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Joao D. Andorra citizen
  Joao D.
  Citizen worker
 • Gràcies DCA Group pel seu treball. Necessitàvem registrar el domini d'una pàgina web i migrar ho en un dels seus servidors web amb hosting web barats. El servei ha estat perfecte a un preu sense competència.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Joan B. Bank executive
  Joan B.
  Bank Executive
 • Un bon exemple de disseny de pagines web que va donar vida al meu projecte digital. Com a usuari experimentat, realment aprecio l'estil consistent de aquesta agencia web a Andorra, fa que la personalització del teu projecte sigui molt més fàcil. 5 estrelles per una sorprenent feina màrqueting digital.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Miguel F. Webmaster
  Miguel F.
  Webmaster
 • M'encanta la facilitat que aquesta assessoria contable a Andorra proporciona el seu servei contable: puc provar amb rapidesa diferents combinacions. Confia per l'assistència sorprenent també, una ràpida recuperació! Se ha encargat de tots els meus tramits administratius i tramits tributaris.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: Testimony Fabio T. Administratiu contable
  Fabio T.
  Administratiu contable
 • Queda clar per veure el grau de presència d'aquesta empresa. Mai he trobat un servei integral amb el nivell d'esmalt d'aquesta manera. Tenia un projecte en ment i ells ho han fet realitat: constitució d'una empresa, tots els tràmits administratius per obtenir el meu certificat de residència, fins a trobar-me un apartament a Andorra per viure i residir en aquest meravellós país. I ni tan sols em comença el disseny de pàgines web del meu projecte. Clienta per a tota la vida.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Anna F. Directora General
  Anna F.
  Directora general

Vol invertir en publicitat en línia SEO SEM / SEO local?

Contacta amb nosaltres

MÉS SOLUCIONS DIGITALS PER AL SEU Projecte web

DISSENY GRÀFIC

Cada empresa necessita que el seu client l’identifica. Una identitat corporativa comença pel disseny de logotips. Tenim cura e la seva imatge en tot el nostre treball, com tots els fullets publicitaris, també la papereria corporativa i el disseny de targetes.

DISSENY PÀGINES WEB

Realitzem desenvolupament web, per a qualsevol disseny de pàgines web. Per exemple, pàgines web barates, pàgines web creatives així mateix com a pàgines web per comprar. 100% responsive i W3C validated. Desenvolupem projectes web potents i moderns.

ANALISIS WEB ON PAGE

Ja tens un projecte web i necessita optimitzar el seu posicionament en cercadors? Ha de realitzar prèviament una anàlisi web amb senior seo expert. Tindrà un informe d’auditoria, sabent seus punts febles per poder optimitzar la seva pàgina web.

POSICIONAMENT WEB

A base d’una anàlisi web de un projecte web existent o per a un nou, nosaltres optimitzem la part on page seo. Millores significatives en compte a la velocitat de càrrega i W3C validated. Així mateix com la densitat del seus keywords i META per aconseguir un trànsit natural de qualitat.

SOCIAL MÀRQUETING

Quant a la seva estratègia de social màrqueting, el guiarem en el seu treball de community management amb campanyes social media en diferents plataformes de xarxes socials, és a dir que la seva presència sigui efectiva perquè els altres parlar de vostè.

PLÀ DE MÀRQUETING

Així com, l’altra cara del posicionament web, és el màrqueting digital. La connexió amb el visitant per promoure la seva marca o producte i serveis. Nosaltres analitzem i vam elaborar un pla de màrqueting perquè complir els KPI estigui un objectiu en un terme concret.

HOSTING WEB

Que és hosting web? És l’allotjament de la seva pàgina web en un servidor web. Li podem oferir el millor hosting a Andorra, 100% security, 24/7 atenció al client. A part d’un allotjament web en uns tipus de servidors que garanteixen velocitat de càrrega.

REGISTRE DE DOMINI

Tot comença per alguna cosa, i és com comprar un domini web. Donem la possibilitat de comprar el seu domini web a través del nostre col·laborador i crear subdominis de manera il·limitada. Aprofita ofertas de dominis gratis amb el seu contracte de servidor web.

EMAIL MÀRQUETING

Finalment el punt final d’una bona estratègia de màrqueting digital, són les campanyes de email màrqueting o e màrqueting. Què fer amb la seva base de dades de clients? Comunica amb ells, envia-li les ultimes ofertes. Et donarà molt rendiment a baix cost.