Header social màrqueting

Social màrqueting i community management a Andorra

Social Màrqueting: millora de la seva reputació en línia

Social màrqueting a Andorra

Social Màrqueting a Andorra

Som una agència de màrqueting digital a Andorra amb experts en social màrqueting que poden ajudar-vos a establir els vostres objectius empresarials amb relació a community management.

Identificar el vostre públic objectiu, crear contingut atractiu i, finalment, integrar els vostres mitjans de social màrqueting amb tots els altres aspectes de les vostres campanyes de social media.

Que es el social màrqueting

Què és el Social Màrqueting?

Una estratègia de social màrqueting o Community management efectiva us pot ajudar a fer créixer el vostre negoci, a mantenir la vostra presència social i comprometre’s amb el públic.

Adaptarem les estratègies de social màrqueting dissenyades específicament per a la vostra marca i el vostre públic. Aconseguirà programes socials, la planificació (i generació) de continguts, la difusió de blogger i la distribució de video entre altres serveis que tinguin la finalitat d’atraure nous clients i augmentar la seva rendibilitat.

Metodologia social màrqueting

La nostra metodologia Social Màrqueting

Els nostres serveis de community management us ofereixen la possibilitat de connectar-vos i compartir informació que permeti augmentar la consciència de la marca, el producte o el servei. Els resultats de la publicitat en línia es reflecteixen en el nombre de re-tweets, accions, comentaris, m’agrada i punts de vista.

Social Màrqueting fomenta el contingut generat pels usuaris des de les plataformes de mitjans socials més populars, com ara Facebook, Google+, Twitter, Pinterest i LinkedIn.

Necessita elaborar una estratègia de social màrqueting?

Contacta amb nosaltres
Background
MILLORA DE LA REPUTACIÓ ONLINE

Facilitarem que els teus clients puguin avaluar i recomanar el teu negoci a nous clients potencials. Ja tinguis una sòlida (o no) presència a Internet com a marca, els teus clients podran parlar d’ella en funció de l’opinió o imatge que tinguin de la mateixa.

PERFILS SOCIALS

Tots volem ser a les xarxes socials, i encara més tenir èxit en elles. Però són tants factors els que poden conduir-nos a l’èxit i en la mateixa mesura al fracàs, que és bo considerar quins són els elements que de fet poden portar-nos pel camí més transitat pels usuaris i que en conseqüència.

CONVERSIÓ IMMEDIATA

Entre les recerques locals, un 88% realitzen una compra en menys de 24 hores. Treballarem en millorar la geolocalització del teu negoci perquè estiguis dins d’aquesta dada i desenvolupem les “landing page” per optimitzar les etapes de pagament.

CONTINGUT SOCIAL

El contingut de Facebook, Twitter o Pinterest pot augmentar el trànsit en un curt període de temps. Amb els nostres experts en community management creem i personalitzem perfils de xarxes socials amb continguts de qualitat i estètica amb identitat corporativa que ressonen amb la vostra marca.

CERTIFICACIONS EN POSICIONAMENT WEB I OPINIONS DELS NOSTRES CLIENTS

Campanyes SEM / SEO Local expert

Social Media Màrqueting expert

Analítica web expert

Posicionament SEO senior expert

Campanyes email màrqueting senior expert

 • Amb la meva dona volíem viure i residir a Andorra. DCA Group ens ha ofert serveis i tràmits administratius de gestoria per fer el certificat de residència i el permís de treball. Nosaltres que no coneixiem res d'Andorra, ens va ajudar moltissim.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Joao D. Andorra citizen
  Joao D.
  Citizen worker
 • Gràcies DCA Group pel seu treball. Necessitàvem registrar el domini d'una pàgina web i migrar ho en un dels seus servidors web amb hosting web barats. El servei ha estat perfecte a un preu sense competència.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Joan B. Bank executive
  Joan B.
  Bank Executive
 • Un bon exemple de disseny de pagines web que va donar vida al meu projecte digital. Com a usuari experimentat, realment aprecio l'estil consistent de aquesta agencia web a Andorra, fa que la personalització del teu projecte sigui molt més fàcil. 5 estrelles per una sorprenent feina màrqueting digital.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Miguel F. Webmaster
  Miguel F.
  Webmaster
 • M'encanta la facilitat que aquesta assessoria contable a Andorra proporciona el seu servei contable: puc provar amb rapidesa diferents combinacions. Confia per l'assistència sorprenent també, una ràpida recuperació! Se ha encargat de tots els meus tramits administratius i tramits tributaris.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: Testimony Fabio T. Administratiu contable
  Fabio T.
  Administratiu contable
 • Queda clar per veure el grau de presència d'aquesta empresa. Mai he trobat un servei integral amb el nivell d'esmalt d'aquesta manera. Tenia un projecte en ment i ells ho han fet realitat: constitució d'una empresa, tots els tràmits administratius per obtenir el meu certificat de residència, fins a trobar-me un apartament a Andorra per viure i residir en aquest meravellós país. I ni tan sols em comença el disseny de pàgines web del meu projecte. Clienta per a tota la vida.
  Serveis agència web i gestoria a Andorra: testimony de Anna F. Directora General
  Anna F.
  Directora general

Necessita elaborar una estratègia de social màrqueting?

Contacta amb nosaltres

MÉS SOLUCIONS DIGITALS PER AL SEU Projecte web

DISSENY GRÀFIC

Cada empresa necessita que el seu client l’identifica. Una identitat corporativa comença pel disseny de logotips. Nosaltres tenim cura la seva imatge en tot el nostre treball, com tots els fullets publicitaris, també la papereria corporativa i el disseny de targetes.

DISSENY PÀGINES WEB

Realitzem desenvolupament web, per a qualsevol disseny de pàgines web. Per exemple, pàgines web barates, pàgines web creatives així mateix com a pàgines web per comprar. 100% responsive i W3C validated. Desenvolupem projectes web potents i moderns.

ANALISIS WEB ON PAGE

Ja tens un projecte web i necessita optimitzar el seu posicionament en cercadors? Ha de realitzar prèviament una anàlisi web amb senior seo expert. Tindrà un informe d’auditoria, sabent seus punts febles per poder optimitzar la seva pàgina web.

POSICIONAMENT WEB

A base d’una anàlisi web de un projecte web existent o per a un nou, nosaltres optimitzem la part on page seo. Millores significatives en compte a la velocitat de càrrega i W3C validated. Així mateix com la densitat del seus keywords i META per aconseguir un trànsit natural de qualitat.

SEM / SEO LOCAL

Elaborem una estratègia de màrqueting digital amb publicitat online de seo sem, per exemple campanyes adword. Sobretot optimitzarem el seo local del seu negoci per transformar les seves visites en vendes ràpides però amb solucions de pagament.

PLÀ DE MÀRQUETING

Així com, l’altra cara del posicionament web, és el màrqueting digital. La connexió amb el visitant per promoure la seva marca o producte i serveis. Nosaltres analitzem i vam elaborar un pla de màrqueting perquè complir els KPI estigui un objectiu en un terme concret.

HOSTING WEB

Que és hosting web? És l’allotjament de la seva pàgina web en un servidor web. Li podem oferir el millor hosting a Andorra, 100% security, 24/7 atenció al client. A part d’un allotjament web en uns tipus de servidors que garanteixen velocitat de càrrega.

REGISTRE DE DOMINI

Tot comença per alguna cosa en un projecte web és com comprar un domini web. Li donem la possibilitat de comprar el seu domini web i crear subdominis de manera il·limitada. Aprofita ofertas de dominis gratis amb el contracte del seu servidor web.

EMAIL MÀRQUETING

Finalment el punt final d’una bona estratègia de màrqueting digital, són les campanyes de email màrqueting o e màrqueting. Què fer amb la seva base de dades de clients? Comunica amb ells, envia-li les ultimes ofertes. Et donarà molt rendiment a baix cost.